close

Deskundige architect in Zwolle

Ben je op zoek naar een deskundige architect in Zwolle? Dan ben je bij KHV Architecten aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 25 gedreven professionals met elk hun eigen discipline. Zo kunnen we jou vanaf het alle eerste idee tot en met de uitvoering deskundig adviseren. KHV Architecten heeft diverse nieuwbouwprojecten in Zwolle ontworpen. Hierbij kun je denken aan de markante Irishof nabij de IJsselhallen, maar ook aan een inbreidingsplan zoals woon-zorgcomplex Anna Heerkens in Assendorp ontworpen voor Woonzorggroep IJsselheem. In een persoonlijk gesprek horen we graag wat je plannen zijn en kijken we samen wat KHV Architecten voor jou kan betekenen.

Assendorp

Persoonlijke en deskundige architect in Zwolle

Als een van de grootste architectenbureaus in de regio Zwolle vinden we het leveren van kwaliteit aan onze klanten ontzettend belangrijk. Door kwaliteit te leveren ontstaat er vertrouwen in onze deskundigheid en als er vertrouwen is wordt samenwerken leuk. Ons credo is dat we de wereld om ons heen mooier willen maken. Dat doen we door de gebouwen die we ontwerpen, maar daarnaast hechten we ook veel waarde aan een goed proces. Onze ervaring is dat je op die manier tot de beste resultaten komt.

Irishof

Architect met brede ervaring

Om ieder project in Zwolle zo goed mogelijk uit te kunnen voeren stellen we een projectgroep samen, afgestemd op het project. Zo heeft u altijd het best passende team tot uw beschikking dat goed op elkaar is ingespeeld. Al 30 jaar werken we samen aan het mooier maken van de wereld om ons heen. Daarbij weten we ook raad met kantoren en bedrijfsgebouwen. Op industrieterrein H2O langs de A28 ontwierpen we een nieuw kantoor voor Veltkamp & Pol Accountants en Belastingadviseurs en daarnaast maakten we een ontwerp voor een nieuw kantoor voor Leeuwbouw in Zwolle.

H2O

Architect in Zwolle nodig? Neem contact op!

KHV Architecten helpt je graag verder als u op zoek bent naar een architect. Gebruik de zoekfunctie op de website om te zoeken naar projecten in Zwolle of neem een kijkje bij onze andere ontwerpen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Kampen en Zwolle, maar diverse teamleden wonen in Zwolle, dus een afspraak op locatie is snel gemaakt. Wij helpen je graag verder.