close

Deskundige architect in Zwolle en Omgeving

Ben je op zoek naar een deskundige architect in de omgeving van Zwolle? Dan ben je bij KHV Architecten aan het juiste adres. Ons team bestaat uit zo’n 30 gedreven professionals met ieder hun eigen discipline. Van eerste idee, tot uitvoering. Bij ons vind je deskundig advies bij elke stap naar een nieuw pand. Projecten in de regio waar we trots op zijn, zijn het markante Irishof nabij de IJsselhallen, het inbreidingsplan van woon-zorgcomplex Anna Heerkens in Assendorp namens Woonzorggroep IJsselheem. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag je plannen. Samen creëren we een plek waar jullie met veel plezier en succes samenwerken.

Assendorp

Persoonlijke en deskundige architect in Zwolle

Als BNA-erkende architect uit de omgeving van Zwolle dragen we graag bij aan de ontwikkeling van de regio. We kennen de omgeving als geen ander en adviseren je dan ook graag over alle aspecten die komen kijken bij het ontwerpen van een schitterend pand. Het leveren van kwaliteit is ontzettend belangrijk. Door kwaliteit te leveren ontstaat er vertrouwen in onze deskundigheid en als er vertrouwen is, wordt samenwerken leuk.

Irishof

Kiezen voor KHV is kiezen voor kwaliteit en brede ervaring

Om ieder project in Zwolle zo goed mogelijk uit te voeren stellen we een projectgroep samen, afgestemd op het project. Zo heb je altijd het best passende team tot je beschikking dat op elkaar is ingespeeld. Als architect beheersen we hierdoor het volledige proces, vanaf de eerste schets tot en met de oplevering. Daardoor zijn de lijnen kort en schakelen we snel. Al ruim 30 jaar werken we samen aan het mooier maken van de wereld om ons heen. Daarbij weten we ook raad met kantoren en bedrijfsgebouwen. Op industrieterrein H2O langs de A28 ontwierpen we een nieuw kantoor voor Veltkamp & Pol Accountants en Belastingadviseurs en daarnaast maakten we een ontwerp voor een nieuw kantoor voor Leeuwbouw in Zwolle.

Leeuwbouw

KHV, jouw architect in Zwolle

Wil je een nieuw pand in of rondom Zwolle bouwen of je huidige pand renoveren? In een persoonlijk gesprek luisteren we graag naar je plannen en kijken we hoe we samen tot een prachtig eindresultaat komen. Neem nu gemakkelijk contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Zwolle en Emmeloord, dus een afspraak op locatie is snel gemaakt. Wij helpen je graag verder.

Architect in Zwolle nodig? Neem contact op!

KHV Architecten helpt je graag verder als u op zoek bent naar een architect. Gebruik de zoekfunctie op de website om te zoeken naar projecten in Zwolle of neem een kijkje bij onze andere ontwerpen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Zwolle en Emmeloord, dus een afspraak op locatie is snel gemaakt. Wij helpen je graag verder.