close

Bedrijfsgebouwen

Wil je jouw bedrijfsgebouw een eigentijdse uitstraling geven en zoek je een architect die dat voor je kan realiseren? Dan zit je goed bij KHV Architecten. Ons gedreven team van ruim 25 professionals ontwerpt dagelijks de mooiste gebouwen. Onze decennialange ervaring betaalt zich daarbij uit in bedrijfspanden die zowel technisch als esthetisch en praktisch uitblinken. Wil jij ook zo’n mooi visitekaartje? De architect voor je bedrijfsgebouw vind je bij KHV Architecten.

Eén architect voor ontwerp én inrichting van jouw bedrijfsgebouw.

Van initiatief tot oplevering: KHV Architecten biedt alle disciplines overzichtelijk onder één dak. Zijn wij de architect voor jouw kantoor?
arrow

Nieuwbouw kantoor en showroom voor Hofleverancier

arrow

Duurzaam hoofdkantoor met internationale allure

Aan de hand van verschillende workshops is een plattegrond ontworpen waarin de logistiek, productie en assemblage optimaal op elkaar aansluiten. De brede penanten in combinatie met diepe negge’s zorgen voor een stabiele en degelijke indruk.
arrow

Bedrijfspand op zichtlocatie in Emmeloord

Bedrijfspand Hetebrij Bouw in Wolvega
arrow

Bedrijfspand Hetebrij Bouw in Wolvega

Een prachtig bedrijfsgebouw is allereerst natuurlijk een geweldig visitekaartje voor je onderneming. Met de juiste uitstraling maakt je bedrijfsgebouw die zo belangrijke eerste indruk. Maar een geslaagd ontwerp hangt af van méér dan alleen de uitstraling. De functionaliteit van je bedrijfsgebouw is daarin minstens zo belangrijk. En precies dat is de reden dat veel opdrachtgevers bewust voor ons kiezen als architect voor hun bedrijfsgebouw. In onze ontwerpen creëren we namelijk een prachtige symbiose van vorm en functie. Met dank aan onze eigen interieurstudio ontwerpen we een bedrijfsgebouw dat jou en je team een prettige én prachtige werkplek biedt.

Kennismaken?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.