close

KHV Architecten dé architect voor jouw kantoor

Welkom bij KHV Architecten, dé architect voor jouw kantoor. Met meer dan een halve eeuw aan ervaring ontwerpt ons team van ruim 20 gedreven professionals de mooiste kantoren. Kantoren die prikkelen, maar vooral ook uitblinken – technisch, esthetisch én praktisch, vanbuiten en vanbinnen. Kantoren die jou en je team iedere dag opnieuw een prettige werkplek bieden, een plek waar jullie met plezier en succes kunnen samenwerken.

Leeuwbouw

Van A tot Z dé architect voor jouw kantoor

Veel opdrachtgevers kiezen bewust voor KHV Architecten en dat is niet zonder reden. Bij KHV Architecten beheersen we namelijk het complete proces van initiatief tot oplevering. Wij bieden je dan ook alle disciplines overzichtelijk onder één dak. Dat schakelt vlot en werkt prettig! Bovendien vertaalt onze ervaring zich in de kwaliteit die we leveren. Ons team bestaat uit meer dan 20 specialisten met ieder zijn/ haar eigen discipline. Zo realiseren we samen de mooiste projecten, zoals kantoor renovaties, realisatie bedrijfsgebouwen en interieur renovaties. Projecten waar zowel wij als onze opdrachtgevers echt trots op zijn!

Stichting Aves

Eigen interieurstudio

Als ervaren architect begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een mooi kantoor is. Een mooi kantoor is niet alleen een visitekaartje voor je organisatie, maar vaak ook bepalend voor de eerste indruk. Maar minstens zo belangrijk als de architectuur is het interieur van jouw kantoor. Een slim en doordacht interieur zorgt ervoor dat je medewerkers met plezier werken en draagt ook bij aan een betere onderlinge communicatie. Zo helpen wij jullie om jullie processen vloeiend en efficiënt te laten verlopen. Omdat we bij KHV Architecten over een eigen interieurstudio beschikken, kunnen we je hierin optimaal adviseren en ondersteunen.

Stichting Aves

Hoe zie jij je kantoor voor je?

Als BNA-erkende architect van jouw kantoor zien wij onszelf als tolken van ruimte. Daarbij luisteren we allereerst aandachtig naar jouw eisen en wensen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we ons inleven, je adviseren én je eisen en wensen vertalen in een ruimtelijk plan. Daarin nemen we ook omgevingsfactoren en budget mee. Wij zijn pas tevreden wanneer ons plan jou als opdrachtgever helpt om uit te blinken. Hoe zie jij je kantoor voor je? Neem voor het delen van je wensen gerust contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Vragen?

Meer informatie of vragen? Neem dan gerust contact op met ons op werkdagen, of laat hiernaast uw vraag achter via het contactformulier.