close

Deskundige architect op Urk

Ben je op zoek naar een deskundige architect op Urk? Dan ben je bij KHV Architecten aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 25 gedreven professionals met elk hun eigen discipline. Zo kunnen we jou vanaf het alle eerste idee tot en met de uitvoering deskundig adviseren. KHV Architecten heeft diverse nieuwbouwprojecten op Urk ontworpen. Hierbij kun je denken aan de 36 woningen voor Patrimonium in de Oranjewijk, maar ook aan een inbreidingsplan zoals woon-zorgcomplex de Hofstee voor Talma nabij het oude dorp van Urk. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag wat KHV Architecten voor jou kan betekenen.

Oranjewijk

Persoonlijke en deskundige architect op Urk

Als een van de grootste architectenbureaus in de Noordoostpolder en Urk vinden we het leveren van kwaliteit aan onze klanten ontzettend belangrijk. Door kwaliteit te leveren ontstaat er vertrouwen in onze deskundigheid en als er vertrouwen is wordt samenwerken leuk. Ons motto is dat we de wereld om ons heen mooier willen maken. Dat doen we door de gebouwen die we ontwerpen, maar daarnaast hechten we ook veel waarde aan een goed proces. Onze ervaring is dat je op die manier tot de beste resultaten komt.

Hofstee

Architect met brede ervaring

Om ieder project op Urk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren stellen we een projectgroep samen, afgestemd op de klus. Zo heeft u altijd het best passende team tot uw beschikking dat goed op elkaar is ingespeeld. Al 30 jaar werken we samen aan het mooier maken van de wereld om ons heen. Daarbij weten we ook raad met kantoren en bedrijfsgebouwen. Aan de Sluisweg ontwierpen wij bijvoorbeeld een en energieneutraal kantoor voor Hartman Marine Group.

Hartman

Architect op Urk nodig? Neem contact op!

KHV Architecten helpt je graag verder als u op zoek bent naar een architect. Gebruik de zoekfunctie op de website om te zoeken naar projecten op Urk of neem een kijkje bij onze andere ontwerpen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.