close

Architect Epe en omgeving

Wil je jouw bedrijfspand in Epe in een nieuwe jas steken en zoek je een architect die je daarbij helpt? Dan zit je goed bij KHV Architecten! Ons ervaren team bestaat uit een kleine 30 gedreven specialisten die ieder vanuit hun eigen discipline de mooiste kantoorpanden ontwerpen. Panden die toekomstbestendig zijn en die zich niet alleen esthetisch, maar ook technisch en praktisch onderscheiden. Wil jij ook zo’n prachtig visitekaartje waar jullie team met succes en plezier samenwerkt? KHV, jouw architect in Epe, is je graag van dienst, vanaf het eerste idee tot en met de oplevering!

onderscheiden

Internationaal hoofdkantoor van AWL in Harderwijk

Ondernemen doe je het beste in een duurzaam én functioneel pand

Ondernemen is vooruitkijken. Dat geldt ook voor het pand waar je in pioniert. Daarom helpt KHV Architecten jou als ondernemer om toekomstbestendig aan je bedrijf te bouwen. Dat doen we met duurzame, fraaie en functionele kantoorpanden die volledig zijn berekend op hun taak, nu én in de toekomst. Als architect hebben we al diverse ondernemers in en rondom Epe geholpen; voorheen onder de naam Van de Poel Architecten en sinds de overname in 2022 als KHV-Van de Poel Architecten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We luisteren graag naar je plannen en je wensen!

fraai & functioneel

Nieuw kantoorpand en showroom van Leeuwbouw in Zwolle.

Kiezen voor KHV is kiezen voor gegarandeerde kwaliteit en ontzorgen

Veel opdrachtgevers uit Epe en omgeving kiezen heel bewust voor KHV als hun architect. Dat is natuurlijk niet zomaar. Zo verzeker je jezelf dankzij onze BNA-erkenning allereerst van de nodige ervaring en een uitstekend kwaliteitsniveau. Daarnaast beschikken we over een eigen interieurstudio, waardoor we in staat zijn om de eenheid tussen de uitstraling en de inrichting van je pand te waarborgen. Last, but not least komen we zelf ook uit deze regio, waardoor we Epe en omstreken zeer goed kennen. Bekijk gerust onze projecten voor een impressie van projecten die we als architect in de prachtige regio Epe hebben gerealiseerd!

open

Atrium en trappenhuis AWL Harderwijk.

Jouw prachtige bedrijfspand in Epe start hier

Bij KHV Architecten werken we gepassioneerd aan de mooiste kantoorpanden. Wil jij je pand ook een nieuwe look and feel geven en ben je benieuwd hoe ons architectenbureau je daarin ontzorgt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarin luisteren we graag naar je plannen en ontdekken we hoe we samen tot een prachtig eindresultaat komen.

Architect in Epe nodig? Neem contact op!

KHV Architecten helpt je graag verder als u op zoek bent naar een architect. Gebruik de zoekfunctie op de website om te zoeken naar projecten in Epe of neem een kijkje bij onze andere ontwerpen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Zwolle en Emmeloord, dus een afspraak op locatie is snel gemaakt. Wij helpen je graag verder.