close

KHV Architecten neemt de activiteiten van Van de Poel Architecten uit Epe over

Van de Poel Architecten uit Epe is al sinds jaar en dag een begrip in de regio. Onder leiding van Fons van de Poel heeft het bureau, met een specialisme in onderwijshuisvesting, diverse beeldbepalende gebouwen gerealiseerd op het gebied van woningbouw, zorg, utiliteit, onderwijs en multifunctionaliteit. Vorig jaar werd nog de omvangrijke nieuwbouw van AWL in Harderwijk opgeleverd.

In de loop van 2021 kwam Van de Poel in aanraking met collegabureau KHV Architecten uit Kampen en Emmeloord en is een samenwerking ingezet. Per 1 januari 2022 is die samenwerking geformaliseerd en gaat Van de Poel Architecten verder onder de vlag van KHV Architecten als KHV-Van de Poel Architecten.

“Door aansluiting te zoeken bij KHV Architecten ontstaat een verbreding van kennis en ervaring en kunnen wij onze opdrachtgevers ook de komende jaren op hetzelfde niveau blijven bedienen”, aldus Fons van de Poel

Voor KHV Architecten biedt deze stap een verbreding van het werkgebied en versterking van de positie op de Veluwe waar het bureau eerder de renovatie van het gemeentehuis van Putten realiseerde en momenteel werkt aan de vervangende nieuwbouw van de Dialoog in Ermelo. Ook wordt het onderwijsportfolio op deze manier versterkt.

“Wij zijn beide bureaus die goede architectuur combineren met een gedegen bouwkundige kennis om projecten van initiatief tot oplevering te begeleiden. Daarnaast hechten we beide aan een langdurige relatie met ons opdrachtgevers, die staat continu centraal”, aldus Harm Korfker, zakelijk directeur van KHV Architecten.

Fons van de Poel blijft gedurende 2022 nog volop betrokken bij het bureau en zal voor zijn opdrachtgevers aanspreekpunt blijven. Tot medio voorjaar 2022 blijft KHV-Van de Poel Architecten gevestigd aan de Pastoor Somstraat 4 in Epe en kan men op afspraak op bezoek komen. Voor de periode daarna wordt, naast de vestiging in Emmeloord en Kampen, uitgekeken naar een andere locatie in Epe en omgeving.

Van de Poel