close

Renovatie bedrijfspand nodig? KHV Architecten: ruim 60 jaar ervaring

Te klein, te oud, niet duurzaam genoeg: voor de renovatie van je bedrijfspand bestaan allerlei redenen. Wat jouw reden ook is, het is belangrijk om de renovatie van je bedrijfsruimte goed en grondig aan te pakken. Begin daarom bij een architect! Met behulp van een architect richt je de bedrijfsruimte zo in dat deze klaar is voor vandaag én morgen. Met meer dan 60 jaar ervaring helpen we organisaties bij KHV Architecten al decennialang met het renoveren van hun bedrijfspand. Ons team van ruim 20 gedreven specialisten beschikt over alle kennis en expertise om je kantoor volledig toekomst klaar te maken.

Uitbreiden

Uitbreiding aan het monumentale pand van onderwijsstichting Aves

Start met een architect voor je bedrijfsruimte

Misschien herken je het wel: je wilt je bedrijfspand renoveren, maar hebt geen idee waar je überhaupt moet beginnen. Bij KHV Architecten begrijpen we dat. Bij de renovatie van een bedrijfspand komt namelijk veel kijken. Wat zo’n project extra uitdagend maakt, is dat je het pand het liefst ook zo goed mogelijk toerust voor de toekomst. Daarom is het belangrijk om kritisch na te denken over de inrichting, het interieur en de functionaliteit van je pand. Een architect is dé aangewezen persoon om je te adviseren en te ondersteunen bij de renovatie van je bedrijfspand. Bij KHV Architecten zijn we hierin al decennialang actief en hebben we ons hierin gespecialiseerd. Tussen onze projecten vind je diverse voorbeelden van referenties bij wie we onze expertise op dit gebied hebben toegepast.

Inrichten

Nieuwe bedrijfskantine van onderwijsstichting Aves

Bedrijfspand ontwerpen van A tot Z

Overweeg jij ook om je bedrijfspand te renoveren of te herinrichten? Dan ben je bij KHV Architecten aan het vertrouwde adres. Veel van onze opdrachtgevers kiezen heel bewust voor KHV Architecten, onder andere vanwege onze uitgebreide technische kennis, ons organisatievermogen en onze brede ontwerpexpertise. Onze specialisten helpen je van A tot Z bij het herontwerpen en herinrichten van je bedrijfspand. Hierdoor houden we de lijnen kort en schakelen we snel. Dat bespaart kostbare tijd. Het werkt overzichtelijk, vlot en prettig. Benieuwd wat we daarin voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Vernieuwen

Voorbeeld vernieuwde entreezone gemeentehuis Putten

Bedrijfsruimte renoveren samen met de verhuurder

Wil je een bedrijfspand renoveren? Dan maakt het verschil of je het pand gekocht hebt of dat je het huurt. In dat laatste geval is het goed om te weten dat er wederzijdse regels gelden voor het renoveren van bedrijfsruimten. Ons advies is om je hier vooraf goed in te verdiepen, zodat je weet wat je rechten en plichten zijn. Ook hierin adviseren en begeleiden de specialisten van KHV Architecten jou.

Flexibel

Voorbeeld flexibele werkplek gemeentehuis Putten

Renoveren om klimaatneutraal te ondernemen

Eén van de belangrijkste redenen om je bedrijfspand te renoveren is de energielabelplicht vanuit de overheid. De overheid heeft bepaald dat kantoorgebouwen vanaf 1 januari 2023 minimaal moeten beschikken over een energielabel C. Met deze regeling heeft de overheid als doel om kantoren in Nederland duurzaam – en als het kan zelfs klimaatneutraal – met energie te laten omgaan. Kantoren die hier niet aan voldoen, lopen het risico niet langer gebruikt te mogen worden. Heeft jouw bedrijfspand om deze of een andere reden een renovatie nodig en ben je benieuwd wat we daarin voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!