close

Architect kantoorrenovatie

Is jouw kantoor aan renovatie toe en wil je dat graag goed aanpakken? Dan ben je bij KHV Architecten aan een vertrouwd adres. Dankzij onze decennialange ervaring helpt ons team van ruim 20 gedreven specialisten jou om je kantoor te verduurzamen. Ook voorzien wij je kantoor van een compleet nieuwe, eigentijdse uitstraling. Maak ook gebruik van onze kennis en expertise; samen maken we je kantoor klaar voor de toekomst.

Stichting Aves

Renovatie voor een duurzamer kantoor

Er zijn allerlei redenen waarom organisaties hun kantoor laten renoveren. Eén van die redenen heeft te maken met de energielabelplicht vanuit de overheid. Deze regel stelt het verplicht dat kantoorgebouwen vanaf 1 januari 2023 minimaal over een energielabel C beschikken. Met deze regeling wil de overheid waarborgen dat kantoren in Nederland duurzaam met energie omgaan. Voldoet je kantoor nog niet aan de energielabelplicht en is een renovatie nodig? Het team van KHV Architecten denkt hierin graag met je mee.

Gemeentehuis Putten

Van initiatief tot oplevering

Veel opdrachtgevers laten de renovatie van hun kantoor bewust door KHV Architecten verzorgen. Dat heeft onder meer te maken met onze uitgebreide technische kennis en de brede expertise van ons team. Van initiatief tot oplevering en van architectuur tot interieur: bij KHV Architecten vind je het allemaal overzichtelijk onder één dak. Al onze collega’s hebben namelijk hun eigen discipline. Op die manier werken we in een vloeiend proces, waarin we van begin tot eind met vertrouwen en plezier samenwerken. Ben je benieuwd naar voorbeelden van andere kantoren? Neem voor een impressie van ons werk gerust eens een kijkje tussen de projecten!

Stichting Aves

KHV Architecten, voor succesvolle kantoorrenovatie

Voor een succesvolle renovatie van jouw kantoor denken we bij KHV Architecten graag met je mee. Ben je benieuwd wat we als BNA-erkende architecten voor je kunnen betekenen? We luisteren graag naar je wensen en vertalen deze voor je in een ruimtelijk plan. Daarin houden we ook rekening met omgevingsfactoren en budget.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem voor het maken van een vrijblijvende kennismaking gerust contact met ons op.