close

Deskundige betrouwbare architect Almere

Ben je op zoek naar een deskundige en betrouwbare architect in Almere? Dan heeft u met KHV Architecten de juiste partij gevonden. Ons team bestaat uit 25 gedreven professionals met elk hun eigen discipline. Zo kunnen we jou vanaf het alle eerste idee tot en met de uitvoering deskundig adviseren. KHV Architecten heeft diverse nieuwbouwprojecten in Almere ontworpen. Hierbij kun je denken aan de moderne kubistische villa in Almere Noorderplassen maar ook aan de uitbreiding van de Jumbo supermarkt aan de Jaagmeent in Almere-Haven. In een persoonlijk gesprek horen we graag wat je plannen zijn en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Noorderplassen

Deskundige en betrouwbare architect in Almere

Als het grootste architectenbureaus in Flevoland vinden we het leveren van kwaliteit aan onze klanten ontzettend belangrijk. Door kwaliteit te leveren ontstaat er vertrouwen in onze deskundigheid en als er vertrouwen is wordt samenwerken leuk. Ons motto is dat we de wereld om ons heen mooier willen maken. Dat doen we door de gebouwen die we ontwerpen, die moeten uitblinken. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan een goed proces. Onze ervaring is dat je op die manier tot de beste resultaten komt.

Almere Duin

Architect met brede ervaring

Om ieder project in Lelystad het beste resultaat te behalen stellen we een projectgroep samen, afgestemd op het project. Zo heb je altijd het best passende team tot je beschikking dat goed op elkaar is ingespeeld. Al 30 jaar werken we samen aan het mooier maken van de wereld om ons heen. Daarbij weten we ook raad met vraagstukken op gebied van onderwijs en zorg. In Almere Duin ontwierpen we een nieuwe kinderopvang voor Kinder Centrum Almere.

Almere-Haven

Architect in Almere nodig? Neem contact op!

KHV Architecten helpt je graag verder als u op zoek bent naar een architect. Gebruik de zoekfunctie op de website om te zoeken naar projecten in Almere of neem een kijkje bij onze andere ontwerpen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.