close

Architect kantoorinrichting | Ruim 60 jaar ervaring | KHV Architecten

Ga je jouw kantoor verbouwen? Of verhuis je naar een nieuw kantoor? Dan zoek je een ervaren architect voor je kantoorinrichting. KHV Architecten is een vertrouwd adres. Ons team van ruim 25 gedreven professionals verzorgt de optimale inrichting van jouw kantoor. Daarbij kijken we niet alleen naar technische en esthetische criteria, maar houden we ook rekening met praktische aspecten. Zo creëren we een prettige werkplek voor jou en je team – een plek waar jullie met plezier en succes samenwerken.

Samenwerken

Vergaderruimte Stichting Aves Emmeloord

Het belang van een goede architect voor je kantoor

Een goed ingericht kantoor levert je in de praktijk veel op. Allereerst draagt de uitstraling van je kantoor in grote mate bij aan het imago, aan de reputatie van je merk. Maar dat is niet alles. Een kantoor dat slim, doordacht en conform de maatstaven van vandaag én morgen is ingericht, zorgt ook voor werkgeluk. En in zo’n aangename werkomgeving, een plek waar medewerkers zich écht thuis voelen, presteer je beter. De juiste inrichting van je kantoor zorgt daarnaast ook voor een betere communicatie en processen die vloeiend en efficiënt verlopen. Alle reden dus om de architect voor jouw kantoorinrichting zorgvuldig te selecteren.

Ontmoeten

Kantine Stichting Aves in Emmeloord

KHV: dé interieurarchitect voor de juiste uitstraling van jouw kantoor

Met meer dan een halve eeuw aan ervaring begrijpen we bij KHV Architecten als geen ander hoe we jouw kantoor optimaal kunnen inrichten. Dankzij onze eigen interieurstudio kunnen we je daarin perfect adviseren en ondersteunen. Omdat we naast je interieur ook de renovatie van de buitenkant kunnen verzorgen, zijn we in staat om een consistente merkuitstraling te waarborgen. Niet voor niets kiezen veel van onze opdrachtgevers dan ook heel bewust voor KHV Architecten. Met alle disciplines onder één dak beheersen we het volledige proces, van initiatief tot oplevering. Zo houden we de lijnen kort en zijn we in staat om snel te schakelen. Bekijk onze projecten om te ontdekken welke prachtige resultaten dat al heeft opgeleverd!

Ontvangst

Ontvangstruimte gemeentehuis Putten

Wat mag je verwachten van KHV als architect kantoorinrichting?

Bij KHV zien we onszelf als tolken van ruimte. Als BNA-erkende architect leggen we de lat hoog. Het is ons doel om jouw wensen en eisen zorgvuldig te inventariseren, je daarbij te adviseren én je wensen te vertalen in een ruimtelijk plan dat je verwachtingen waarmaakt en waar mogelijk zelfs overtreft. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met jullie manier van werken en budget. Ben je benieuwd wat we concreet voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvende kennismaking. We helpen je graag!

Flexibel

Flexibele werkplek gemeentehuis Putten