close

Word jij onze office assistent?

Meebouwen aan een groeiend architectenbureau? Met plezier zorgen dat alles bij ons op kantoor als een zonnetje loopt? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
KHV Architecten is voor haar hoofdvestiging in Emmeloord op zoek naar een office assistent. In de rol van office assistent werk je samen met de office manager en zorg je ervoor dat alles achter de schermen loopt als een zonnetje. Jij bent de ogen en oren van ons bedrijf. De werkzaamheden zijn heel divers. Geen dag is hetzelfde. Je kunt denken aan het aanmaken van nieuwe projecten in ons ERP systeem, het afdrukken en inbinden van een ontwerpbrochure, het bestellen van grote tekeningen, het indienen van een aanvraag omgevingsvergunning, het aannemen van de telefoon en het ontvangen van gasten. Verder zorg je er samen met de office manager voor dat alles op kantoor goed geregeld is. Dat voorraden altijd op orde zijn, de schoonmaak weet wat zij moeten doen en het kantoor er strak uit blijft zien voor ontvangst van onze klanten. Ook plaats je berichten voor ons bureau op de website en op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Wat zoeken wij?
Je hebt minimaal MBO werk/denk niveau. Daarbij is werkervaring in de zakelijke dienstverlening een pré. Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift. Ook kun je goed overweg met Excel, Word en Outlook. Je bent communicatief, accuraat én dienstbaar. In stressvolle situaties hou jij het hoofd koel. Verder pik je nieuwe dingen snel op. Tot slot is het een pluspunt als je binnen een straal van 25 kilometer van Emmeloord woont.

Wie zijn wij?
KHV Architecten is een snelgroeiend bureau gevestigd in Emmeloord, Kampen en Epe. Het bureau komt voort uit de fusie van Korfker Architecten en De Velde Architecten. Samen zijn we goed voor ruim 60 jaar ervaring in een zeer breed werkgebied. Met een team van 25 professionals werken wij dagelijks aan het mooier maken van de wereld om ons heen. Dat gaat om de gebouwen die we ontwerpen, maar ook om het proces van ontwerp tot oplevering. Kijk voor meer info op www.khva.nl.

Wat wij bieden

  • Een parttime functie (16-24 uur) verdeeld over 3 dagen in een jonge en groeiende organisatie
  • Een salaris conform cao architectenbureaus en het aantal werkuren.
  • Volop kansen om je verder te ontwikkelen met goede begeleiding
  • Een plek in een hecht team en waar jouw inbreng op prijs wordt gesteld.

Is deze werkplek jou op het lijf geschreven? Stuur je motivatiebrief en CV dan uiterlijk 20 mei a.s. naar administratie@khva.nl t.a.v. Ingeborg Vijn.

N.B. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.