close

Architect bedrijfspand

Wil je jouw bedrijfspand de juiste allure geven en zoek je de architect die jouw wensen vertaalt in een prachtig ontwerp? Meer dan 25 gedreven professionals van KHV Architecten staan graag voor je klaar! Met ruim een halve eeuw ervaring laten we jouw bedrijfspand uitblinken op meerdere gebieden: technisch, esthetisch én praktisch, zowel vanbuiten als vanbinnen. Samen ontwerpen we dan ook een bedrijfspand dat jou en je team een prettige werkplek biedt. Een plek waar jullie met plezier en succes samenwerken.

Nieuw kantoor en showroom en uitbreiding magazijn Leeuwbouw Zwolle

Eén architect voor ontwerp én inrichting van jouw bedrijfsgebouw

Een prachtig bedrijfsgebouw is allereerst natuurlijk een geweldig visitekaartje voor je onderneming. Met de juiste uitstraling maakt je bedrijfsgebouw die zo belangrijke eerste indruk. Maar een geslaagd ontwerp hangt af van méér dan alleen de uitstraling. De functionaliteit van je bedrijfsgebouw is daarin minstens zo belangrijk. En precies dat is de reden dat veel opdrachtgevers bewust voor ons kiezen als architect voor hun bedrijfsgebouw. In onze ontwerpen creëren we namelijk een prachtige symbiose van vorm en functie. Met dank aan onze eigen interieurstudio ontwerpen we een bedrijfsgebouw dat jou en je team een prettige én prachtige werkplek biedt.

Nieuwbouw kantoor, productiehal, werkplaats en magazijn Hetebrij Bouw & Prefab in Wolvega

Je bedrijfspand in de juiste stijl

Eén architect voor zowel de buiten- als de binnenkant heeft nog een belangrijk voordeel. Door het ontwerp en de inrichting aan één architect toe te vertrouwen, waarborg je de eenheid in de uitstraling van je bedrijfspand. Het team van KHV Architecten kan je complete pand precies de juiste stijl meegeven, een uniforme en harmonieuze stijl die past bij je merkwaarden en die je imago versterkt. Dat we daarbij het complete proces van initiatief tot oplevering beheersen, komt het eindresultaat alleen maar extra ten goede.

Trappenhuis kantoor AWL Harderwijk

Het belang van een prachtig bedrijfspand

Een krachtige merkuitstraling, optimaal werkgeluk, een duurzaam karakter en eigentijdse mogelijkheden om invulling te geven aan het nieuwe werken: zomaar een aantal voordelen van een prachtig bedrijfspand. Als BNA-erkende architect weten we hoe we jouw bedrijfspand optimaal vormgeven. Laat je verrassen door onze inspirerende ontwerpen en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!